Beogradska 36, stan 3, Tel: 069 3332585

Tranzitna viza

Tranzitne vize za Ameriku

Ukoliko je teritorija SAD-a samo prolazna stanica ka Vašoj krajnjoj destinaciji, da biste ušli u zemlju, neophodna Vam je tranzitna američka viza. U slučaju da putujete avionom ili brodom ka nekim drugim zemljama, sa presedanjem na nekom od aerodroma ili luka u SAD-u, neophodan Vam je C1 tip vize, koja označava stranog državljanina u tranzitu.

Za ovaj tip vize, procedura i dokumentacija je slična apliciranju za turističku vizu, o čemu više možete saznati ovde. S tim što je neophodno na uvid doneti avionsku, brodsku kartu ili dokaz o kupljenom turističkom aranžmanu koji pokazuje da je Amerika samo prolazna destinacija aplikanta.
Poseban tip tranzitne vize predstavlja C1/D viza, koja je neophodna članovima posade brodova u tranzitu kroz SAD. Uz sva ostala navedena dokumenta, za ovaj tip vize ambasadi je neophodno priložiti i ugovor koji je aplikant primio od brodske kompanije koja ga je kao radnika angažovala na svom brodu.
I za tranzitne vize IDEAS agencija vrši za Vas popunjavanje DS160 obrazaca i zakazuje termin za Vaš razgovor u ambasadi.


Sve što je potrebno da uradite je da nas kontaktirate na vize@ideas.rs ili na telefone+381 (0) 11 40 85 597, mobilni: +381 (0) 69 333 2585.

Copyright © 2017 Ideas. All rights reserved.
Development by GW